Kalajžić: Pobjeda protiv Krke donosi promjenu u sezoni

Kalajžić: Pobjeda protiv Krke donosi promjenu u sezoni

“Žuti” zovu na Gripe, u petak u 18 sati u 10. kolu AdmiralBet ABA lige u goste stiže Krka. Utakmica je to koja ima poseban značaj, pobjeda bi ekipu Slavena Rimca gurnula prema sredini tablice.
– Ovo je još jedna utakmica, koja nam je od iznimne važnosti. Podigli smo se mentalno, vidi se to na raspoloženju igrača. Krka je zahtjevan protivnik, obje pobjede ostvarila je na gostovanjima što nam treba biti dodatno upozorenje. Pozivam navijače da nam pomognu, trebat će nam pomoć, a mi ćemo na terenu dati sve od sebe – kazao je Rimac.
I kapetan Mate Kalajžić priziva navijače, pune Gripe, podršku s tribina.
– Pobjeda donosi puno, znači približavanje sredini tablice, donosi promjenu u sezoni. Nadam se da će nas navijači doći podržati, ova utakmica može biti prekretnica sezone. Hvala navijačima koji su bili s nama u Baru, očekujem da će Gripe biti pune, da ćemo imati i podršku i vjerujem da ćemo svi zajedno do još jedne pobjede – rekao je Kalajžić.
Blagajna na Gripama bit će otvorena dva sata prije utakmice, ulaznice su u prodaji i na www.adriaticket.com, a po cijeni od 10 eura u ponudi je i paket ulaznica za utakmice protiv Krke i Bosca (nedjelja, 3.12. u 19).

Povezane vijestii